lördag 10 september 2011

Träning på rapphöns.

På förmiddagen var vi hemma och pysslade med sådant som måste göras, egentligen borde vi ha ägnat oss åt det hela dagen. Men när solen tittade fram och det bjöds på en riktigt fin höstdag, så åkte vi i väg och tränade Teja på rapphöns. En mycket trevlig utflykt och Teja sköttes sig så bra, hon får betyget utmärkt. På vägen hem åkte vi runt och tittade lite och missade färjan, så då tänkte vi passa på att åka och fika på Tivarsgård, som just de här dagarna hade stängt. Vi kom hem rätt sent och har endast hunnit lägga Vilja och ätit middag (vi åt så underbart god middag, ni måste bara få receptet en annan dag). Från i går, så får Vilja välling på kvällen. Min fråga är: vad använder ni för nappflaska och napp till välling?? Det rinner så fort, så att hon inte ens hinner svälja undan. I dag fick Vilja åka bärstol för första gången och jag älskar den redan och Vilja verkade trivas väldigt bra i den. Det är en Vaude och den kommer att få tillbringa mycket tid med oss. Ser ni hur underbart söt vår lilla tjej är? Jag blir så till mig av lycka, hon sprider så mycket glädje och hon är verkligen så nyfiken på allt nu, hon ska stå, sträcka, känna, upptäcka, vara med, lyssna. Utflykten i dag tyckte hon var mysig och spännande, det strålade om henne. På färjan utforskade hon hela bilen och hon har börjat med att viska hihi och hehe när hon tycker att något är spännande. Älskade Vilja.
Eftersom det är hög tid för varma kläder, så har vi nu börjat göra klart vad vi behöver (nästan allt). I går var vi i väg till Woolpower och köpte ullstrumpor till henne, det blev ett par 200g och ett par 400g. Så det ska hon klara sig på i vinter, men vi behöver även ett par vindtäta tussar. Ett par av strumporna har hon på bilden, de beigea lite tjockare armybyxorna kommer från H&M, röd fleecetröja från Polarn o Pyret och mössa från Kicki.


Tycker att den är bilden är så fin på Henrik och Teja. Bästa-vänner-blicken. Kärlek.

8 kommentarer:

 1. ja hon är så söt din lilla tjej! så gulligt att hon viskar hihi och hehe, Olivia grymtar istället!! hade kanske föredragit ett hihi eller hehe istället!

  SvaraRadera
 2. Så härliga bilder!

  Ang. Nappflaska så använder vi MAM. Du kan byta ut nappen. 2:an använde vi när Stella åt ersättning men välling är ju mer trögflytande så 3:an är lagom.

  SvaraRadera
 3. Tack för fina ord...de berör...

  Åh en sån ryggsäck har vi tänkt köpa senare :) Den har man mycket användning av va?! Om man vill ut och gå i skogen mycket...

  SvaraRadera
 4. Hon är verkligen bedårande er dotter och hennes ögon är något helt fantastiskt!

  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt! Härliga bilder!

  SvaraRadera
 6. Wow, de ögonen kommer få många pojkar på fall i framtiden!

  Ang. välling, så använder vi oss av Esska´s anatomiska flasknapp med normalt hål. Vällingnappen rinner alldeles för fort.

  Önskar dig en fin avslutning på helgen!
  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 7. Hon är jätte sööt!! Vad roligt jag såg en pappa som hade sin son i en sån stol på ryggen och då tänkte jag ändå på er hi hi!!

  SvaraRadera
 8. Gud så söt!!! Vad vackert ni bor vilket landskap!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.