onsdag 3 augusti 2011

Pysslar.

I går tvättade jag några av sakerna som jag hittade på auktionen. I dag hoppas jag på att kunna börja putsa och måla dem. En korg som jag tänker spraya i en matt vitfärg. Först tänkte jag vitt, sedan var jag inne på någon ljusgrå, men jag köpte med mig en vitfärg hem. När jag ropade hem den här var det mest för att jag har letat något som vi kan lägga ren tvätt i som vi inte hinner vika ihop på en gång. De hamnar nu i en blå ful IKEA plastpåse, om man lägger tvätten i den här så ser det åtminstone finare ut.

En söt liten låda som jag har tänkt måla i vitt och putsa. Vet inte vart vi ska ha den ännu, men jag hittar alltid något bra ställe. Förvaring är det bästa som finns för att känna att det är lite ordning. Fler saker får ni se när jag håller på med dem.

Vilja satt med mig ute, filosoferade och njöt av det härliga vädret. Teja tyckte mest att det var varmt och låg nästan inne i busken. Hon fick senare svalka av sig i Storsjön när jag tränade lite vattenapport med henne och jag fick en mjukglass och solstund på torget.

När Vilja hade somnat åt jag middag i solen ute på balkongen. Henrik jobbar dygn och då blir det enkel mat - tonfisk, keso, avokado och tomater.

7 kommentarer:

 1. Jag tror den kan fungera till Emmaljungan med! Verkar som flera har skrivit att dom har sufletten men med olika vagnmärken :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Mysigt! Fina saker du fick med dig hem från auktonen! Hoppas ni haft en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten låda, kommer bli jätte fin när den är vitmålad!

  SvaraRadera
 4. Åh med mysigt med lite fynd man kan piffa till själv!

  SvaraRadera
 5. Fina saker du fyndat!
  Ska på auktion imorgon, var jättelänge sedan sist.

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 6. Fina saker du fyndat!
  Ska på auktion imorgon, var jättelänge sedan sist.

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 7. Tack! Ja vi har verkligen haft det underbart!
  Vilka fina fynd du gjort! Älskar auktioner och loppisar!

  Kramar

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.