tisdag 2 augusti 2011

Papper & penna.

Ännu en dag där tröttheten visar sig. Trodde att det var en liten period som Vilja skulle vara vaken till och från på nätterna, men nu börjar det sätta sina spår. Och jag tycker synd om henne som vaknar hela tiden. En tanke jag har som kan vara orsaken är att det händer så mycket för oss hela tiden plus att hon själv utvecklas så fort just nu. Det kommer säkert visa sig nu när det blir mer vardag igen. Annars har jag ingen aning om vad det kan bero på, sista nätterna har jag märkt att när hon är ledsen så kommer det pruttar och funderar på om det är så att hon har lite magknip. Nu ska jag börja skriva upp vilka tider hon är uppe osv, se om jag kan se ett mönster. I morse tog Henrik henne en halvtimme innan han gick på jobbet, så att jag fick sova. Nu kunde jag inte sova, men jag kunde åtminstone vila. Solen skiner här i dag igen och det är så härligt. Vi ska ge oss ut på en promenad nu, sedan ska vi börja med sakerna som jag fick med mig från auktionen. Önskar er en fin dag. Bilderna nedan tog Henrik i går morse när Vilja åt gröt, hon har inte fått gröt så många gånger, men tycker om det och nu äter hon verkligen. Sista två gångerna har hon nästan ätit en hel smakportion. Hmm...jag måste nog undersöka med händerna vad det är för något på skeden, innan mamma får stoppa det i munnen.

Det smakade bra, men mamma har sagt att man inte får äta så fort, så jag passar på att filosofera lite.

Kanske bordet smakar lika gott, som det som finns på skeden. Om annat så finns det lite grötrester som jag har sparat.

5 kommentarer:

 1. Haha, det blir mycket kladd kan jag tänka mig!

  Om det kommer pruttar kan det nog vara magknip, att hon måste ta i för att få ut pruttarna. Så var det för Elly innan och nu sedan vi slutade med Miniform har det börjat lite smått igen, så nu har jag köpt nya droppar

  SvaraRadera
 2. Åh snuttan! Det kanske är magen? Har ni testat miniform? Alva vaknade sådär och skrek i sömnen och så kom det gaser så vi började med dropparna och det blev genast bättre! Annars kanske det är intryck? Eller drömmar? Ja det är ju inte lätt det här alltså :) hoppas att det löser sig! Smart att skriva ner sömntiderna så du kanske hittar något mönster!

  SvaraRadera
 3. Wilbur hälsar tack. ;) Ja, från rygg till mage så var det ganska tidigt men då har han å andra sidan inte vänt sig åt det "lätta" hållet ännu annat än i sängen. :) Och vad söt Vilja är med gröten! Det ska bli så roligt när Wilbur får börja med "riktig" mat. :)

  SvaraRadera
 4. Antingen magknip eller något med utvecklingen kanske. Som jag har förstått det så blir de små oftast extra gnälliga när de håller på att utveckla någon ny färdighet. Men här verkar det visserligen mer ha med magen att göra. Hoppas hon blir gladare snart!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du gör det..jisses är nyfiken redan nu på vad ni tänker skriva i den;)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.