torsdag 18 augusti 2011

Ett hej.

Ville bara titta in och säga hej. Vi gör inte så mycket i dag, mest myser runt och har målat lite. Vilja vill helst vara i famnen i dag och hon gnuggar tandköttet mer än vanligt, så det kliar säkert väldigt mycket. Det är väldigt mysigt att bara gå runt och kramas, hon myser in huvudet vid halsen och kramar om mig med sina små armar. Natten har varit som de senaste, några timmar vaken. Damen i grannporten tyckte att jag hade blivit väldigt smal, hon frågade om det var mycket för mig. Svaret blev att den här vakenheten på natten gör sitt. Och amningen. För jag äter mycket mer än vad jag normalt borde göra, men jag är också hungrig hela tiden. Nu ligger lilla prinsessan och sover för andra gången i dag och jag ska passa på att äta lunch. Sedan ska vi gå ut och njuta lite av det fina vädret. Må så gott i dag fina ni.

2 kommentarer:

  1. Jag jag tror desamma att den kommer bli jätte fin när den väl är vit :)

    Ohh där blev jag allt lite rädd när jag läste att du kanske inte äter som du ska och att det kanske va lite jobbigt att vara vaken så mycket, men så skönt att du äter mer än vanligt :) då är allt som det ska med andra ord :) (roliga grannar man har ibland)^^ Hoppas ni får en härlig dag i det fina vädret!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar. Den värmde. Jag tror inte att jag heller kommer förstå till fullo när vi ska åka in till förlossningen att det är för att föda barn...det är egentligen helt overkligt men så fantastiskt. Några tips för förlossningen ? =)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.