söndag 7 augusti 2011

En liten kärleksmorgon.

När Vilja får ersättning nu, så vill hon gärna hjälpa till att hålla i flaskan. Hon har blivit så stor vår underbara lilla tjej. Bilden är från 110806.

Den här morgonen har jag myst runt i morgonrock och Vilja i pyjamas. Vi har myst, kramats, busat och städat av golven. Vilja vilar lite nu och i dag är jag sådär känslosam att jag vill gråta när jag ser på henne, undrar om hon vet hur mycket jag älskar henne. Det är så obeskrivligt. En morgon med extra mycket kärlek.

Vilja somnade strax före 18 i går, men vaknade en timme senare och var väldigt ledsen. Ingenting fungerade, förutom en flaska ersättning. Ofta så somnar hon ifrån den på kvällarna, men vaknar en stund senare och vill ha den. Henrik var på svensexa i går, men kom hem tidigt med sushi eftersom han jobbar dygn i dag också. Vi här hemma längtar så mycket efter att han får en ledig period nu. Nu ska jag mysa runt i morgonrock några timmar till, innan det är dags för promenad med Teja. Vad gör ni på en söndag?

7 kommentarer:

 1. Här roar vi oss med att rensa ur skåp och lådor, klädkammaren osv... Regnet öser ner utanför så man kan lika gärna passa på ! Men jag hoppas på lite uppehåll senare för jag vill ut på en ordentlig långpromenad :)

  SvaraRadera
 2. Här är det träning som stått på schemat hittills. Lite praktiska göromål och sen ska vi nog ge oss i kast med en profylaxkurs online ;) Regnet öser ner så det bjuder till inneaktiviteter. Vilken härlig morgon ni haft. Mera mys ! Ha en fin söndag. Kram

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket! Vilket vackert namn er dotter har

  SvaraRadera
 4. åh så härligt, ja ibland vill man bara att de ska veta hur mycket kärlek man känner för dem ! och så kan man sitta och titta på de små i all evighet och bara bli alldeles varm i hjärtat :)

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får lite lung och mys och han inte ska jobba så mycket framover

  SvaraRadera
 6. Här är det inte alltid det fungerar att hålla koll när lillen börjar bli trött, han kan nämligen vara hur trött som helst men endå vägra att somna. Han har sina sovstrejk perioder och då är det inte alltid det lättaste att få han att somna. Men man får försöka hitta sin små knep :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.