lördag 30 juli 2011

Bilder från senaste dagarna.

Eftersom jag inte orkade lägga upp några bilder i går kväll när vi kom hem, så kommer det några nu. Vi åkte upp på torsdagmorgon med strålande solsken. Cevin fick inte vara med de stora killarna medan de fällde träden, så medan han väntade på att få hjälpa till med fyrhjulingen så var han med mig och kunde fiska vid bryggan lite då och då. Han har nyss fått ett kastspö och på bilden nedan har Henrik hjälpt honom att dra upp en liten abborre.

När vi hörde att motorsågarna tystnade, så gick vi dit och sa hej i pauserna. Cevin längtar till den dag han också får vara med och hjälpa till.

En liten paus. Min trötta, skitiga, svettiga, men alldeles underbara sambo.

Trots att min bror är rätt van att arbeta i skogen, så behövde även han lite pauser.

På torsdagen kom min momma, min mamma och moster från Stockholm upp och hälsade på oss. Här myser min fina momma på altanen.

Det var många träd som skulle fällas och vilken styrketräning att flytta på de här stockarna...

Teja och faster Gunel spanar mot dungen där de arbetar och ser hur ljust och fint det blev när alla träd försvann, en efter en.

I går kom Sanna upp och gjorde oss sällskap, här med vår lilla prinsessa i famnen, även Vilja tyckte att det var spännande med ljudet av träd som föll till backen. Det var andra gången jag var till den stugan och det är något speciellt lugn som lägger sig över en när man är på en sådan plats.

4 kommentarer:

 1. Visst är det ett speciellt lugn på sådana platser, ett härligt lugn.
  kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att komma ut till lugnet ibland!

  SvaraRadera
 3. åh vilka härliga sommarbilder ! :) kul att de fick en liten abborre !

  SvaraRadera
 4. Skönt att komma ut på landet i en avkopplande miljö. Så fina bilder.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.