onsdag 27 juli 2011

Bara vi två.

Henrik och jag har haft en stund med bara vi två. Första gången som vi hittar på något utan Vilja. Det var inget planerat, ringde min bror (som bor i huset bredvid) och frågade om han ville vara här med Vilja några timmar när hon sov. Tänk att jag, som har så svårt att slita mig från Vilja gjorde det! Vi har haft några trevliga timmar på stråket och träffat många gamla vänner och bekanta. Klasskamrater som jag inte har sett på 10 år. Det mysigaste av allt var att få umgås med Henrik, smyg hålla handen, kramas och bara vara vi. Det blir alldeles för sällan vi bara kramas. Vilja har sovit hela tiden och jag blev så glad av att se vår underbara tjej ligga där och sova när vi kom hem. Ni är finast ni, underbara hjärtan.

På bilden är vi på väg hem och har handlat korv på Sibylla. Henrik övar på att posera, sötnos.

10 kommentarer:

 1. Mina blev verkligen skitfula, men goda blev de! :) Jag ska testa baka igen och hoppas på att de blir finare nästa gång. :)

  SvaraRadera
 2. men så härligt med lite kvalitetstid :) bara ni två ! man uppskattar de där timmarna så himla mycket nu när de inte händer så ofta :)

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad mysigt, sånt behövs verkligen ibland :)

  SvaraRadera
 4. mysigt med lite egentid på tuman hand :) kram kram

  SvaraRadera
 5. Det är viktigt med lite vuxentid också och Vilja hade det ju säkert bra!

  SvaraRadera
 6. Härligt och duktigt av er att se till att få egen tid. Även om det inte känns som man behöver det och man eg bara vill ligga hemma o snusa på en bebis så är det viktigt för framtid och den vuxna relationen som ett par och inte som föräldrar. Härligt. Kram på er

  Henrik poserar så bra så!

  SvaraRadera
 7. Vad härligt med lite tvåsamhetstid! Man behöver nog det och jag kan tänka mig att man sen längtar ännu lite mer efter lillan =)

  SvaraRadera
 8. Kul att få umgås lite själva, och ha det supermysigt! Men visst saknar man sin bebis så fort man kommit utanför dörren :)

  SvaraRadera
 9. Fina ni är, roligt att se bilder på föräldrarna ibland också :)

  SvaraRadera
 10. Det var starkt av dig! Och mysigt med lite vuxentid!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.