måndag 11 oktober 2010

En Chariot Cougar.

I dag ska vi få titta på en Chariot Cougar, som kan bli våran för halva priset!
Vi är flera som ska få titta på den, så håll tummarna för att den blir våran. Prioriteringslistan är olika när man väntar barn, men för mig (oss) är en vagn som denna högt på listan. Hur den "vanliga" vagnen ska se ut och vara får vänta någon månad, först ville jag absolut ha den här från Emmaljunga i vitt läder. Men har jämfört den med andra och då är den inte lika lättkörd som jag önskar.
Hur valde Ni barnvagn?

Uppdatering: Fick precis meddelande om att de valde att sälja vagnen till den första som hade ringt, eftersom de inte vill ha någon budgivning. Så tyvärr, den vagnen blev inte våran...

2 kommentarer:

  1. Ville ha en som var säker, som hade gott utrymme till bebisen. De flesta har idag väldigt små vagnar!
    En sittvagn med mjuklift ville jag ha. Då behöver man inte byta så tidigt sedan.
    Hoppas du hittar vad du söker.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vi ville ha en vagn som är lätt att köra, lätt att lyfta och liten när man viker ihop den. Dessutom skulle den såklart vara säker och vara en kombivagn (så att man kan ha den som både liggvagn och sulky). En annan sak som vi kom på sen var extremt viktigt var att den ska vara kompatibel med bilbarnstolen så att man slipper väcka barnet om det somnat i bilen utan bara kan knäppa fast stolen på barnvagnen (oavsett vilken vagn ni tar är det ett tips att kolla att det funkar!). Sen är vi ju lite fåfänga också så då blev det en bugaboo som det finns designertyger till... Mindre viktigt i sammanhanget kanske ;) men som också är den lättaste kombivagnen.
    Kram kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.