onsdag 14 juli 2010

Ibland.

Behöver man bara rensa allt och börja lägga ihop saker och ting.
Hör hit, hör dit. Ska bort. Nu vet jag. Nu har jag bestämt mig. Här ska skrivas listor. Jag vet att det finns fler än jag som använder den här metoden för att sortera saker och ting. Det känns bra. Undrar om finaste har något emot att jag lånar hans träskiva och täcker den med lappar?

Hur gör Du när du sorterar alla tankar i hjärnan?

5 kommentarer:

  1. Oh hjälp! Jag skulle nog behöva tips om sortering... så jag får kika in senare och se om någon lämnat något användbart tips :-)

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte, önskar att jag visste för just nu är det ett stort jävla kaos i hjärnan.. hur gör man när man träffat någon man tycker om och fått en bra känsla av för att sedan få höra skitsnack om denna från alla håll? Vill inte lyssna på sånt, men hur är det egentligen? Ingen rök utan eld?

    Livet är inte alltid så enkelt, så är det bara.. ska väl inte vara heller...

    SvaraRadera
  3. Bjelfen: Men jag tror att du har ett av de allra bästa knepen för att sortera hjärnan :) Vacker natur och hundarna :) Om jag gör den här väggen som jag bör, så ska du få se en bild på den :)

    Snusan: Men gumman. Är det A som vi pratar om nu? Jag tycker att du inte ska lyssna på vad andra tycker eller tänker. Det är Din uppfattning som är den viktiga. Och är det något du undrar, så fråga honom rakt ut. Många varma kramar till dig.

    SvaraRadera
  4. Nej, det är inte A det gäller, han har gjort bort sig riktigt ordentligt, såpass att jag inte önskar någon kontakt alls med honom. Det gäller en annan person, men det är nog som du säger, man måste följa sitt eget hjärta. Följa det, men ändå inte glömma huvudet =)

    Kram!!

    SvaraRadera
  5. Hejsan! Jag tycker att ditt sätt verkar vara bra. Du är en smart, vacker och klok kvinna.
    Lycka till!
    kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.