måndag 5 augusti 2013

att älska eller hata.

Dagens utflykt var till Astrid Lindgrens Värld. Ett sådant ställe som man inte vet om man ska älska eller hata. Så jag har bestämt mig för att älska det. En riktig turistattration och jag förstår varför. Barnen älskar det och så även många av oss vuxna. Få försvinna in i sagornas värld för en dag, sjunga, se på teater, leka, bli nostalgisk och mycket mer på det. Vi har hinkat vatten i värmen och lilla fröken som inte sovit på hela dagen, somnade vid 18-tiden i bilen och jag lyckades inte väcka henne för att få i mat. För en stund sedan drack hon en flaska välling, vilket jag tror behövdes då hon inte haft tid att äta heller. Morgondagen och dagarna framöver är oplanerade, det är härligt. Vi får se åt vilket håll vi styr i morgon. Hur har ni det? Njuter ni fortfarande av semester eller har ni vardag igen?

6 kommentarer:

 1. Ett bra beslut. Det är helt OK att älska det, som ger barnen fullkomlig glädje och lycka. Själv älskade jag High Chaparall, när jag var där med de då 10-12-åriga sönerna. Vi såg bl a Western-showen tre gånger. Och även jag var förtjust varenda gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där har jag aldrig varit trots att Småland inte är helt främmande, tror det kan passa vilja när hon blir äldre :)

   Radera
 2. Tycker Astrid Lingdrens värld är underbar, även om det är många år sen jag hade äran att vara där. Men kanske kan bli nån gång nu med lillhjärtat... Kram till er fram faster

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att han skulle älska det :) Kramar

   Radera
 3. Åhh, dit vill jag åka! Men det får bli när kidsen blivit lite större.. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer nog att åka en sväng igen när vår tjej är större, då hon känner till fler av Astrid Lindgrens figurer :) Rekommenderas :)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.