fredag 1 mars 2013

en rosa garderob.

Eller inspiration som jag hämtat. En ljusrosa heltäckningsmatta är något som jag kan tänka mig att se i lilla frökens rum eller som här, i en mycket fin garderob. På en visning vi var lyckades jag charma (eller snarare inte charma) ett par över mitt intresse för heltäckningsmattor. De trodde nog att jag skulle behålla den knallröda heltäckningsmattan som låg på plats, ungefär som när jag funderar på om de ska behålla kökslådorna när de går och tittar i dem. Man lär sig mycket. Och att man är olika.
Fint med fredag vänner. Trodde att mina ben skulle vara mer trötta efter ett tröskelpass i går på 14,5 km, men de mår gott och i dag blir det lite styrka innan vi njuter fullt ut av helgen. Tror det var den goda semlan som farmor och farfar skickade med och att det är vår i Norrland. Ja, vi har haft tillräckligt varmt, så att man får säga att det är vår här. Före Skåne. Konstigt. Själv hoppas jag på flera fina skidturer i vårsolen minst en månad till. Fin helg till er.

3 kommentarer:

 1. Ohh titta så fint sådan skulle man ha allt =D, snyggt med så mycket rosa med hihi

  Ha nu en fortsatt trevlig fredag och helg

  SvaraRadera
 2. Hihi, visst är det bra att vi är olika! Rikard är en sån som tittar i kökslådorna på visningar. Han ser om det är gamla eller nya köksstommar och om man enkelt kan byta bara luckan ;)

  SvaraRadera
 3. vilken fin matta, det ger ett sådant varmare intryck med heltäckningsmatta! haha ja vi är ju verkligen olika, men roligt är det allt att gå på visningar!
  Tack för tipset om kola kakor, ska försöka med hallongrottor en gång till innan jag ger upp... Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.