tisdag 15 maj 2012

Gamla trädstammar.

Sitter här och funderar på vad jag ska äta till sen middag. Tog en löptur hem efter bussen. Första löpturen för i år utan både mössa och vantar. Det har varit blåsigt här, men ändå så varmt och skönt. Och inte en fin vårdag, snarare en riktig försommar dag. Det känns att sommaren faktiskt är väldigt nära. Har suttit och filosoferat över så mycket i dag och snart är det dags för semesterplaner. Vill göra en längre vandring, en liknande som vi gjorde för två somrar sedan och Norge har en otroligt vacker natur. Såg en fin vandring där, men som tar 7 dagar och med väldigt långa dagsetapper. Tror att max 5 dagar blir lagom med lilla fröken. Dessutom ska jag ägna hela sommaren åt att njuta av att få vara mamma och hemma. Hur ser era semesterplaner ut?

Kanske blir det en film i kväll, Maktens män, ligger här och vill bli sedd. Såg förresten den där filmen om Goethe. Det var en charmig och romantisk film, men ändå så sorglig och vacker. Har ni sett någon bra film på slutet som ni vill tipsa om?

2 kommentarer:

 1. Det kändes som om värmen kom hut till oss idag. Så sköntsåg till och med andra som hade shorts och t-shirt, helt otroligt.
  Ha en fin film kväll.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Vandring låter fint. För sos blir det bara småutflykter eftersom de stora resurserna kommer att läggas på fyra bröllop som vi ska gå på!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.