måndag 12 september 2011

Sovstund.

Vilja har börjat med att sova en lång stund vid lunch, det kan vara från 1-3 timmar. Tidigare har hon nästan aldrig sovit över en timme, det är faktiskt ganska skönt. Jag hinner både vila en stund, äta och göra lite andra saker. I dag har jag redigerat bilder och det finns så mycket bilder som jag inte har visat er. Måste bjuda på några bilder från i påsk, då vi var en dag i stugan. Underbara vårvinter. Bilderna är tagna 110424, Vilja var drygt en månad och det var första gången hon var till stugan, Sittsjön. Vi älskade (gör fortfarande) att vara i stugan som barn och jag tror även att Vilja kommer att göra det.

6 kommentarer:

 1. Ohh skönt att få lite egen tid, samt vad jättefina kort. Mysigt med stuga =D
  kramar

  SvaraRadera
 2. Det är skönt när de sover lite längre så man hinner få lite gjort, eller bara en stund för sig själv.

  SvaraRadera
 3. Men gud vad mysigt det ser ut!!

  SvaraRadera
 4. Underbart när man får lite egentid! Undrar om inte Elsa ska få en tand, för hon är orolig, ledsen, gnällig och sover knappt ngt på dagarna just nu! Eller är det ett utvecklingssprång!

  Underbara bilder förresten =)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Det är ju så skönt och viktigt att få lite egen tid, bara sitta och stirra, laga mat i lugn takt eller få ta en lång dusch! Så vackra kort, förstår att ni trivs där!Vi har testa lita olika temperaturer i vattnet när vi badar, vi fick rådet att det ska vara runt 37 på bb. Men hon är ju som ett litet element så vi har försökt med några grader längre med. Vad har ni för temperatur på vattnet när ni badar?!tycker vilja det är lika kul att bada hemma som hon tyckte babysimmet var?!funderar på om det kan bli bättre om vi anmäler oss till det!

  SvaraRadera
 6. Du tar så mycket fina bilder!!! Skönt att vilja börjat sova mer på dagarna!! Det varierar så, ibland sover Andrea också 2-3 Tim ibland bara en Tim åt gången , men hon är aldrig vaken mer än Max 2 Tim i sträck innan hon ska sova.

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.