tisdag 6 september 2011

Köttpremiär.

I går gjorde Vilja köttpremiär, egentligen hennes första riktiga måltid. Hon tyckte att det var gott och åt mer än vad jag trodde att hon skulle göra. I dag blir det fisk här hemma, så då tänkte jag hitta något spännande att göra till henne också. Vilja är verkligen lättsam när det gäller mat, det är sällan hon sitter och spottar ut sina smakportioner. Hon har nästan gjort till en vana att äta samtidigt som oss. Har ni något bra recept på en smakportion på fisk när de är under 6 månader?

4 kommentarer:

 1. Koka t ex morot och palsternacka tills de är mjuka. Lägg i bitar av någon vit fisk de sista kokminuterna. Mixa allting tillsammans och späd med kokvatten. I början gillade Stella inte när det smakade av kött eller fisk så jag brukade "gömma" köttsmaken med grönsaker som hon gillar.

  SvaraRadera
 2. åh får man ge dem kött när de är under 6 månader ? :D vad kul att hon gillade det !!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att hon gillar maten! Fisk testade vi igår (västkustgryta)bara för att se om han gillar det inan jag gör egen fisk till honom och den gillade han verkligen inte. Vi ska testa lax ochså för att se om han gillar den..

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att hon gillar maten! Idag blir det smakispremiär hos oss :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.