fredag 9 september 2011

En längtan i magen.

Det var meningen att Henrik skulle i väg och jaga fågel i helgen, men mest troligt så blir det flyttat till en annan helg och då började min hjärna fundera över planer för helgen. Jag vill till Sylarna, var min första tanke. Efter det har jag gått och haft en längtan i magen efter Sylarna. Vackra, ståtliga Sylarna. En dag ska jag ta mig upp till Sylglaciären och utforska området omkring, det får bli när vår sötnos blivit större. För drygt ett år sedan var vi i Sylarna under vår långa vandring, satt och tittade på bilderna och minns. Vädret var inte på vår sida och på kvällen var det åska, det mullrade i de stora stenväggarna och det kändes som hela marken rörde på sig. Det var läskigt, men mäktigt, naturens kraft. Dagen efter vaknade vi till en vacker, solig morgon. Det är så fint, så jag får några tårar i ögonen.Om ni vill besöka Jämtlandsfjällen, så är Sylarna ett måste, den ingår även när man vandrar den populära Jämtlandstriangeln. Tyvärr så tror jag att Sylarna inte är aktuellt för den här helgen, på söndag ser det ut att blåsa riktigt mycket. Det beror på om vi kan ta det som en dagsetapp, måste prata lite med min fina sambo när han kommer hem. Men drömma mig bort en stund kan jag göra. Tror att jag har glömt bort att berätta att Henrik ska få lära mig att gå toppturer i vinter, har velat gjort det i så många år och nu tänker jag se till att det blir av. Det är de gångerna som jag har tänkt att vi ska tillbringa tid tillsammans bara vi två och såklart när vi ska gå danskurs, men då sover hon, så de gångerna räknas inte riktigt. Eftersom hon sällan vaknar innan midnatt. Har ni planerat något som ni vill göra bara ni två, utan barn?

8 kommentarer:

 1. Ser underbart ut, förstår din längtan!

  Än har vi inte planerat in ngt utan Elsa, känner mig inte redo att lämna henne än, även om jag skulle vilja spendera ensamtid med henrik!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så fint det är, härliga bilder!!

  Jo men precis man får blogga när man har tid! :) Tack önskar er en fin fredag också! :)
  Kramar från oss!

  SvaraRadera
 3. Vilka fin bilder, förstår att du längtar dit! Vi har inte planerat något direkt utan olivia, har några kvällar då vi ska bort hon ska vara hos mormor och morfar man annars inget. Men har en plan att försöka få med björn att dansa, men vi får se hur det går! Hoppas ni har en härlig fredag! kram

  SvaraRadera
 4. Ohh vad härliga bilder, jag skulle gärna vilja åka och fjällvandra ngn gång, det måste jag göra någon sensommar framöver =D

  Ha det toppen nu
  kramar

  SvaraRadera
 5. Tack, ja det känns bättre att ge hemlagad mat än bara burkmat. Men någon gång ibland blir det nog burkmat också.

  SvaraRadera
 6. åh vilka fina bilder ! :) vi har tänkt ta oss en liten spavistelse bara jonas och jag när vi får möjlighet ! Någonting på tu man hand behöver man nog faktiskt göra även om det mesta funkar som familj också :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.