torsdag 18 augusti 2011

Träslev.

Vilja sitter i Bumbostolen på köksbänken. Träsleven blev populär och speciellt när den var doppad i Fruktmos med Ris. Gosfötterna är med, det är nästan så att jag vill pussa på bilden när jag ser dem.

Vilja har verkligen varit min hjälpreda i köket i dag. Vi lagade mat till att Henrik kom hem, det blev Spenatsoppa med ägghalvor och sedan testade vi en ny efterrätt med rabarber. Är så trött nu, så ni får recepten en annan dag. Eftersom Vilja har velat vara i famn mycket, så fick hon sitta framåt i Baby björn. Det är populärt här hemma och så får vi hela tiden vara nära. Hon är så stor vår lilla tjej, hon står gärna nu när man håller i henne och i dag var hon väldigt stadig när hon kunde hålla i leklådorna och hämta leksakerna själv. Mitt mammahjärta fick ett litet skutt när hon även visade i dag att hon ville vara i mammas famn, det var dags för en liten sovstund på dagen och flera gånger visade hon att det var mig hon ville till. Det måste ändå betyda att jag är trygghet. Jag misstänker att det börja närma sig tänder, då hon i dag även har dreglat betydligt mer än vad hon brukar och att hon gärna tuggar på allt som är kallt och hårt. Har precis fått en massage av mitt hjärta och nu ska vi dricka te innan det är läggdags. Jag är så lycklig över min fina sambo, vår älskade dotter och Teja. Jag älskar Er så mycket.

5 kommentarer:

 1. sötnosen! De är ju så söta i Bumbo. Har du köpt bordet med? sov sött! kram

  SvaraRadera
 2. Myyyyyys!!! Åh fina lilla tjejen!! Vad dom växer!! Så roligt varje dag nu och se deras utveckling.
  Nu är det vääldigt nära till att Ellie rullar runt. Hon kämpar som en tok. Hi hi

  SvaraRadera
 3. Hehe ohh så sööööt hjälpreda =D

  SvaraRadera
 4. åh så fint skrivet :) du har en sån fin familj och visst hoppar hjärtat till en extra gång när de små visar att de blir lugna och trygga hos sin mamma ? Kram på er !

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att du är lycklig :)
  Det är tänder på gång här också, eller det har väl varit på gång ett tag, men nu är det ännu mer dreglande och bitande och jag tycker allt att jag känner tänder genom tandköttet!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.