måndag 8 augusti 2011

Krypträning.

Såhär go och söt blir man av att äta gröt på morgonen. Älskade charmtroll. Bilden är tagen 110807.

I natt var Vilja vaken mellan 02-03.45. Hon hade krypträning i sängen, jag fascineras av hur snabbt de blir så starka. Hon låg och tryckte upp rumpan högt och drog knäna under sig, hon var som en liten virvelvind i sängen. Till slut somnade hon på mage, med armarna rakt ut, rumpan upp i vädret och benen hade hon dragit upp under sig. En riktig barn-sov-ställning. Hon var så söt och verkade sova så gott på mage, så hon fick göra det, även om jag inte tycker om det. Fortsätter hon i den här takten, så kryper hon fortare än vad kan tro. (Om hon inte väljer att ta sig fram på annat sätt). Nu har hon sovit förmiddagsvila i snart en timme, normalt sover hon ungefär en halvtimme, men hon var vaken lite längre än vanligt. Henrik är ledig i dag och det är vi så glada över. I dag ska vi ta oss ut en sväng i blåbärsskogen, trotsa regnet. Önskar er en fin måndag.

7 kommentarer:

 1. Så gulligt att somna så :) Wilbur flrsöker åla sig fram men det går inte så bra, men han kan flytta sig i sidled :) haha

  SvaraRadera
 2. Gulligt med krypträning, även om man kanske kunde önska att det ägde rum på dagtid ist ;-)
  Mina barn har med fått lega på mage då och då när de var bebisar. Ibland fick jag dem inte att somna på något annat sätt heller.

  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. haha men ååh jag längtar tills Alva somnar på sådär konstiga sätt ! haha :) häftigt att dom blir starka så snabbt !

  SvaraRadera
 4. Vad häftigt det måste vara att upptäcka världen för första gången på så sätt som ett barn gör. Tänk att bara få ta del av en tillstymmelse av vad de tänker...

  Kram

  SvaraRadera
 5. Elly har inte vänt sig när hon ska sova, inte än så länge. Däremot har hon krypträning för fullt på dagarna när vi lägger henne på mage. Hon har fattat att hon ska stå på knäna och händerna, men håller händerna för långt ut än så länge.

  Jag ska börja ta med mig bärsjalen när jag går ut på långpromenader, för att bära runt på en klimp som väger mer än 7 kg med en arm, det håller inte i längden!

  SvaraRadera
 6. Sötnosen! Vad duktig! Visst blir de starka så snabbt! Och snart kryper dem :) Ha en fin dag! Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.