lördag 30 juli 2011

Kusinkärlek.

Vilja och kusin Cevin. Vilken lycka att få umgås med de här två i ett par dagar. Bilden tog jag i går morse efter frukost då Cevin fick lite massage. Hade lovat honom massage kvällen innan, men Vilja ville ha all min uppmärksamhet då. Jag har skrivit förut hur viktigt jag tycker att det är med babymassage och att jag tycker att man ska fortsätta med det medan de växer upp, det är viktigt även för de stora barnen.

Vi kom hem i går kväll och har haft mysiga dagar tillsammans. I torsdags var det underbart väder och i går var det också ganska fint, men på eftermiddagen kom regnet. Killarna har jobbat så hårt med att få ner alla träd, svetten rann på alla tre och att vara skogshuggare må vara vad man kallar riktigt kroppsarbete. Jag hade en väldigt trött sambo här i går kväll och tyckte lite synd om honom som jobbar dygn i dag. Jag försökte se till att de fick mat och kaffe i magen, var social, myste med två underbara barn och fiskade lite. Vilja som har haft lite svårt att sova på nätterna sov riktigt bra och det måste vara något speciellt med den där stugan, för det gjorde hon förra gången också. Nu ligger hon och sover lite förmiddagsvila och jag försöker städa och tvätta lite, så får vi se vad vi hittar på resten av dagen. Hoppas att ni har en fin lördag.

3 kommentarer:

 1. Ni verkar också haft det mysigt!!! Tack men den gröna klänningen är faktiskt en pyjamas :-)
  Just nu sitter vi i bilen på väg till Ekerö, Sthlm. Ellie har sovit i bilen hela vägen än så länge... Är i Mjölby nu. Var så nervös att hon skulle gallskrika ( hon har kommit in i en period där hon inte gillar åka bil) .
  Men nu vakna hon inte ens när vi tanka.. ;-)
  Kram på er!!

  SvaraRadera
 2. Tack vännen!
  Hoppas ni får en bra lördag!

  Kramar till er!

  SvaraRadera
 3. Ha en mysig lördag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.