fredag 27 maj 2011

Sovdag.

I dag har Vilja sovit hur mycket som helst, det verkar som att hon har tagit igen allt hon inte sovit de senaste dagarna. Hon var upp och åt rejält vid 8-tiden, sedan somnade hon om med Henrik. Så jag hann promenera med Teja och handla. Sedan bakade jag matbröd, men jag slarvade, så det blev inte alls bra. Vilja var uppe med oss en stund när vi åt frukost, sedan somnade hon i babysittern och sov till efter 14. På eftermiddagen var vi ner på stan och då sov hon i vagnen. Nu har vi ätit tacos och tänkte gå ner på stan och lyssna på Sara Varga, men vi ångrade oss pga allt regn och myser i soffan i stället. Vilja är en riktig sprattelfia och i natt hade hon lyckats sparka så att hon hamnat i samma ben på pyjamasen. Då knäppte jag upp hela och hon kunde fortsätta sparka på. Se så nöjd hon är sötnosen.

Vilja har inte sovit så mycket i sin säng, men jag bäddade ändå rent i dag. Det här fina påslakansetet är ekologiskt och det har Vilja fått i present av fina Mirja. Vi använder inget täcke till Vilja, hon blir så varm på nätterna, så hon får endast använda påslakanet.

Ha en fin fredagkväll.

8 kommentarer:

  1. Tänk så härligt att vara liten och helt utan måsten. Låter underbart att bara sova och ta det lugnt en hel dag :)
    Hoppas att ni får en fin helg!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Gud så underbart fin hon är<3
    Skönt att hon sovit så himla bra idag. Vi saknar er och hoppas vi kan träffas snart. Kanske en liten fika i nån park om vädret tillåter i veckan :) Puss på er och hoppas helgen blir underbar!

    SvaraRadera
  3. Låter som ni haft en härlig och mysig dag! Använder inte heller täcket till Isak just nu.

    SvaraRadera
  4. När ska ni flytta över henne till sängen+ Wilda har aldrig sovit mellan oss. Vi tycker inte om det någon av oss hahaha Varmt och bökigt

    SvaraRadera
  5. Kramar på er!! joggingtur allesammans snart eller bara en fika?? Mirjis

    SvaraRadera
  6. haha, hur hade hon lyckats med att sparka i båda benen i samma ? sötnosen ! jättefint påslakan förresten :)

    SvaraRadera
  7. Mmmmm minns Filippas ben som alltid lyckades vara i samma ben på pyjamasen - allra bäst var pymamas med dragkedja. Så krångligt hitta knappar och få dem rätt i mörkret och när de sparkar vilt =)
    Underbart påslakan. Hoppas vårt paket kom fram.

    Hon är underbar! KRAM

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.