fredag 27 januari 2012

Frukostdate.

Vi är på språng och har varit det hela dagen. Först på sjukhuset tidig morgon för röntgen av handled. Sedan fick vi spontanfrukost hos Laila och Emil. Så gott och så mysigt. Sedan gick vi ner på stan för att se lite vårnyheter och en lunch på Pause. En sväng till på stan. Besök på pappa Henriks arbete. Vilja älskade att vara där och hade kunnat tillbringa hela dagen där. Nu sitter vi på färjan och ska i väg på after work nästan direkt vi kommer hem. En mycket bra dag. I går träffade vi några nyinflyttade på ön och deras lilla tjej som är född i oktober. De skulle komma förbi och hälsa på någon dag. Det verkar som att det är fyra barn totalt på ön som är född under 2011. Roligt. Önskar er en trevlig helg med en bild på en nyvaken Vilja i morse. Vår älskling.

2 kommentarer:

  1. Låter som en riktigt mysig dag! Visst är det härligt när man har massa fint inbokat ? Medan det andra dagar är skönt att bara hänga hemma.
    Hoppas ni har en fin fredagkväll.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så roligt att det är fler i närheten som har barn i samma ålder, perfekt då barnen blir lite äldre och kanske kan ta sig till varandra själva, ja beroende på avstånden såklart!
    barn är nästan som sötast när de är alldeles nyvaknade, sötnosen!
    Hoppas ni har en mysig fredagskväll!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.